دانههای کنجد حاوی مواد چربی، آنتی اکسیدانها، روغن
کنجد، مواد پروتئینی، اسید آمینه، سلولز، مواد معدنی و کلسیم است و بدین
ترتیب دانههای کنجد بسیار مغذی و بسیار پر انرژی هستند.
خواص درمانی کنجد :
کنجد
خواص درمانی چشمگیری دارد. منبع غنی اسید آمینه کنجد رشد تومورها را
متوقف میکند و به رفع مسمومیت کبد و کلیهها و بهبود سیستم ایمنی بدن کمک
میکند.
کنجد در درمان بی خوابی
موثر بوده، خاصیت ضد ورم مفاصل و رماتیسم وهمجنین خاصیت ضد سرطان دارد.
خواص ضد قارچ و ضد باکتری از دیگر تأثیرات آن است.
روغن
کنجد درجلوگیری از فساد دندان کاربرد دارد. همچنین در درمان التهاب و
تورم لثه مفید است. برگهای کنجد سرشار از مواد لعابی هستند که در گذشته
با دیگر گیاهان برای درمان اسهال خونی و وبا کار برد داشتهاند.
آرد
کنجد سرشار از اسید آمینه است و 3 برابر شیر کلسیم دارد. آرد کنجد یا
کنجد به خوبی در سالادها، خوراکهای مرغ یا گوشت و سبزیجات پخته شده به
کار رفته و همچنین در معطر ساختن پنیر، سالادهای تخم مرغ، سسهایی که اساس
آن کره یا نان معطر هست کاربرد دارد.
کنجد
معدن مواد معدنی قابل جذب است و دارای منیزیم، کلسیم، آهن، سیلیس،
آلومینیوم، کروم، مس، نیکل، سدیم و چندین فلز و شبه فلز دیگر است. اثر
کنجد بیشتر به علت داشتن ویتامینهای زیاد آن، به ویژه ویتامینهای ب است.
کنجد یک غذای با ارزش برای انسان است که دارای خواص گوشت است ولی ضرر آن را ندارد.
کنجد،
قوت، جوانی، تعادل زندگانی و صحت را به انسان میبخشد. اثر آن در تعویض
سلولهای کهنه بدن بسیار سریع است و در تسهیل تفکر عمل آن قابل تحسین است و
در رفع آلامی مانند سرطان، سل، کم خونی بی نظیر است
نظرات شما عزیزان:
برچسبها: